Alla inlägg den 27 september 2008

Av Pilla - 27 september 2008 19:28

Äntligen är vi framme vid den dagen då resan ska få sin verkliga topp. Vi åt frukost mellan nio och tio på morgonen. Sedan bar det av in till citykärnan. Vi shoppade... kan man lugnt säga. Jag inhandlade ett par stövlar, flytljus, två tishor på Indiska, ögonskugga på Kick's m.m Lite krimskrams kan vi säga att det blev. Vi gick och gick kan vi konstatera. Vi fikade på Wayne's Coffee efter Drottninggatan och intog lunch/middag på Pizza Hut. Det var en otroligt trevlig tjej som jobbade där. Hon önskade oss trevlig kväll på LN, till och med.

Det enda som störde resan var att vi hade beställt Stockholmskortet via hotellbokningen. Det blev lite hänvisande hit och dit. Tillsist löste vi det genom att köpa ett tunnelbanekort helt enkelt.

Hur vi än betedde oss blev vi lite sena hem till hotellet. Vi snabbduschade och snabbladdade i vårat hotellrum.

A-L lyckades med att få glittersprayburken lite sur. Den sprutade ut allt den hade i våran dusch. Vi trodde att den skulle explodera, men det gjorde den tack och lov inte. Det ska vara lite äventyr när man är ute och reser. Hur som helst så fick A-L väldigt mycket glitter i bakhuvudet till alla bakompasserande fotgängares glädje. Jag råkade spilla ut ett och annat på golvet också.

Inte förrän 20:20 traskade vi mot t-banan. Vi traskade in på Globen precis i sista sekunden till showen.

Martin Stenmarck var precis så bra som han är. Peter Stormare var också bra. Henrik Hjelt var den roliga pricken på scenen. Det skämtades om än det ena än det andra. Det handlade naturligtvis mycket om vad tjejer gillar och inte gillar. Lite underbältet-humor kallas det.

Hemresan tog vi via Gullmarsplan, där vi åt lite nattamat.

Väl hemma på hotellet stöp vi i säng.

A och jag vaknade 03:17 med skräck i blicken och hjärtat i halsgropen...

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vilken av Ahlgrens bilar är godast?
 Den vita
 Den rosa
 Den gröna
 Ingen, de smakar lika
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards