Alla inlägg den 9 september 2008

Av Pilla - 9 september 2008 19:04

Jag är beroende... det medger jag! Jag är beroende av Rix MorronZoo! När jag sätter mig vid frukostbordet tjugo över sex varje morgon knäpper jag på datorn, sätter in muggen i mikron, ger katterna mat, loggar in på datorn, dukar fram, tar ut koppen ur mikron, sätter mig, öppnar Rix FM:s hemsida, brer mackorna, klickar på "Lyssna på Rix FM live"-knappen, lägger pålägg på mackorna och då... JA, där är de, mina vänner, Roger och Titti. So far so good! Denna rutin kan jag fortsätta med så länge Roger, Titti och Gert sänder från Münchenbryggeriet... eller var de än är någonstans.

När frukosten är klar stänger jag datorn, borstar tänderna, drar på maskara, fixar till håret så gott det går, sprayar håret, putsar glasögonen (detta ska man inte göra före hårsprayen), klär på mig ytterkläderna, går nerför alla trapporna, går mot bilen, sätter mig i bilen, startar bilen och då... JA, där är de igen. Nu är klockan ca sju-fem över sju. Jag backar ut från parkeringen och börjar min färd mot Gävle. Nu har Gert kommit in i studion och vem vet vad som kan hända då? Ingen mer än Gert! Jag passerar bygget på Jernvallen, Murgårdsskolan, brandstationen, Sandviks huvudkontor, och är snart ute på Gävlevägen. Därefter börjar färden på riks 80 mot Gävle. Under denna färd hinner Zoo-gänget både hissa och dissa. När detta är klart är jag oftast vid Gävlebro-trakten. Nu är det inte långt kvar till skolan. Fredrik Birging kommer in i studion och berättar vad nyheterna ska handla om. Nu är jag framme vid skolan! Stänger av bilen och konstaterar att nu är morgonnöjet slut. Denna rutin kan jag fortsätta med så länge Gävle-Sandviken sänder Rix FM.

Nu är det tyvärr någon som har bestämt att jag och alla mina medberoende människor inte kommer att kunna lyssna efter nyår. Fy skäms! Jag kan inte förstå vad jag ska göra efter nyår, då vi ska få någon systerkanal till Mix Megapol............... Jag förstår inte........... inte alls faktiskt. Om någon där ute i cyberrymden vet hur man kan lösa detta stora problem, vill jag gärna ta del av den lösningen! HALLÅ! Alla snillen kom igen nu! Dela med er!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vilken av Ahlgrens bilar är godast?
 Den vita
 Den rosa
 Den gröna
 Ingen, de smakar lika
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards