Alla inlägg den 18 september 2008

Av Pilla - 18 september 2008 22:10

Ingen kan knappast ha missat att det är september! Är det någon mer än jag som tycker att den nionde månaden är en jobbig månad. Jag vet inte hur, men på något vis fulltecknas hela september varje år. Det finns knappt något andrum, full rulle hela vägen. Det är liksom som om det blir den sista desperata chansen att förlänga sommaren och alla möten man borde ha hunnit med under ledigheten. Det börjar för visso redan i augusti. Kräftskivor, bröllop, dop, födelsedagsfester, släktträffar m.m Jag tror personligen att jag skulle uppskatta dessa evenemang betydligt mer om de var utspridda under året. Nu vet jag av erfarenhet att det kommer ännu en sådan månad, december. Ja, det blir samma visa då, men med lite annat tema på alla tillställningar. Nu vill jag inte låta som om jag gnäller, nä, det gör jag inte! Jag vill träffa alla glada människor i min omgivning, missförstå mig inte. Jag skulle bara vilja ha mer att se fram emot under året, inte bara under två månader. I oktober, november, januari, februari, mars och i viss mån april skulle jag vilja ha mer glitter och glamor. Det är de månader som de flesta är lite glåmiga och trista, därför skulle vi behöva en och annan septemberfest under dessa månader. Kanske en kräftskiva i november... tänk vad häftigt med alla lyktor som lyser upp i novembermörkret. I januari vill jag ha en släktträff med pulkaåkning (om det finns snö), i februari vill jag gå på bröllop, i mars tycker jag att barn kan döpas... (kanske lyfter årets tråkigaste månad till oanade höjder), i april tycker jag att vi som är födda i maj kan börja fira födelsedagarna (vi är hiskligt många majbarn i våran familj), bara för att sprida ut presenterna  på olika månadslöner. Ja, sen är det klart för maj, juni, juli, augusti och december att sköta sitt. Det enda viktiga i september är det som återstår... min pappa fyller år.

Av Pilla - 18 september 2008 21:45

Dags för ännu en uppföljare. När jag trodde att jag hade fått nog med tips för att bli kvitt min heshet och hosta, trillade det in fler tips. Börjar tro att det finns minst lika många kurer, som människor på denna jord.

  • Ta en kaviarmacka med riven vitlök! - Ja, det skulle jag kunna göra, en tyvärr har jag ingen vitlök hemma för tillfället.
  • Honungsvatten med riven ingefära och vitlök. - ... som sagt... ingen ingefära heller...
  • Honungsvatten med riven ingefära och citron. - Jo, men jag har ingen citron heller.

Frågan börjar bli: Vad har jag hemma egentligen?

Svaret måste bli: Quilla Simplex!

Av Pilla - 18 september 2008 06:43

Tänkte bara tala om att min kur från gårdagen inte hjälpte...

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vilken av Ahlgrens bilar är godast?
 Den vita
 Den rosa
 Den gröna
 Ingen, de smakar lika
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards