Alla inlägg den 17 september 2008

Av Pilla - 17 september 2008 21:03

Om någon där ute i cyberrymden har noterat detta... Jag har bytt layout på bloggen... Jag vet inte riktigt vilka färger jag ska använda, men varför inte vara lite ombytlig?

Av Pilla - 17 september 2008 20:07

På min arbetsplats är vi hesa. Det går något slags stämbandsvirus på skolan och vi låter som Bonnie Tylor. Fast skulle vi ge oss på att sjunga, tror jag att de flesta av oss skulle låta mycket lustiga. När man är hes går rösten gärna upp i falsett eller så försvinner ljudet helt. Att en eller två på en arbetsplats har varit hesa, det har kanske inte varit så konstigt. Nu är vi minst sju som har varit eller är hesa... helt otroligt. Vi har i alla fall något gemensamt att tala om. De andra stackrarna måste tyvärr lyssna på kraxandet dagarna till ända. Det regnar olika kurtips över oss dagligen och den ena kuren är värre än den andra. Det är svårt att avgöra om man ska ta den ena eller andra.


  • O´boy med vitlöl... Tanken var god, men, näe, så modig är jag inte.
  • Varm öl med albyl... näe, inte den heller.
  • Engelsmännen dricker varm öl och river i ingefära... nja... det går ju att ta lättöl, men det låter inte gott i alla fall.
  • Honungsvatten... jo, det skulle väl kunna vara en lösning, men jag gillar inte att dricka varmt vatten.
  • Ät ren honung, sa en vänlig systeryster, men jag tycker inte att honung är så gott heller.
  • Min mormor, min kloka och underbara mormor gurglade whiskey eller saltvatten... Vad ska man välja av dessa två? Gurgla whiskey? Dyr medicin, tycker jag... Saltvatten... minns när jag senast badade i Medelhavet och fick en kallsup... höll på att kräkas, så det blir nog inte av.
  • Honungsvatten med äppelcidervinäger - Vad får människor allt ifrån?

Alltså... slutsats av detta: Tack alla vänliga tipsare, men jag tror att jag tar mig en slurk slemlösande Quilla Simplex (uppskattad hostmedicin), sätter på mig fårskinnstofflorna och en varm filt runt axlarna.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vilken av Ahlgrens bilar är godast?
 Den vita
 Den rosa
 Den gröna
 Ingen, de smakar lika
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards